Biramo najbolji mali i obiteljski hotel u Hrvatskoj

Adrian 2017

Slobodna Dalmacija u suradnji s Nacionalnom udrugom malih i obiteljskih hotela, a pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice te uz potporu sponzora Mastercard i Hrvatski Telekom, i ove godine, dvanaesti put zaredom, realizira akciju izbora najboljeg malog i obiteljskog hotela u Hrvatskoj.

U tri mjeseca Slobodna Dalmacija će svakodnevno predstavljati male hotele i zanimljivosti turističke ponude u njihovu okruženju zbog koje bi gosti trebali krenuti upravo u taj dio Hrvatske. U proteklih jedanaest godina “Adrian” je našao svoje mjesto i kod čitatelja željnih zanimljivih i uspješnih turističkih priča, ali i u poslovnim turističkim krugovima koji nas podržavaju.

U dosadašnjih je jedanaest godina akcije “Adrian” Slobodna Dalmacija javnosti te čitateljima u zemlji i svijetu predstavila više od 250 malih i obiteljskih hotela na priobalju i u unutrašnjosti.
Završnica akcije obilježena je svečanom dodjelom priznanja najboljima i okruglim stolom, a uz sudjelovanje predstavnika institucija u turizmu.

Proizvodi prilagođeni željama gostiju

Naši hoteli za odmor s obitelji najbolji u svijetu

Obiteljski i mali hoteli grade se i u destinacijama koje nisu turistički valorizirane, poput malih mjesta u kontinentalnoj Hrvatskoj ili na otocima, u netaknutim dijelovima prirode, na najneobičnijim lokacijama – zapravo tamo gdje velika turistička industrija nema interesa.

Novi turistički proizvodi

Kako privući goste tijekom čitave godine

Iako je riječ o fleksibilnim sustavima koji se brže prilagođavaju trendovima i zahtjevima tržišta, najveći problem u poslovanju obiteljskih i malih hotela odnosi se na znatno kraću sezonu od potrebnih šest do osam mjeseci rada godišnje kako bi se poslovalo s dobiti.