Krapinske Toplice

Hotel Villa Magdalena ****

Hotel Villa Magdalena predstavlja moderno arhitektonsko zdanje, uklopljeno u pitomi zagorski brežuljak Krapinskih Toplica. Dobitnik je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja i nagrada za svoj rad.

Hotel nudi jedinstvenu uslugu– jacuzzi s ljekovitom termo mineralnom vodom temperature oko 39 °C u svakoj smještajnoj jedinici, te terasu s panoramskim pogledom.  Za potpunu relaksaciju panoramska wellness oaza nalazi se na najvišoj etaži hotela. Gosti hotela mogu uživati u finskoj, bio i infra sauni, Whirpool-u, relax zoni, grijanim klupama. Tu je i ljetni, vanjski bazen s hladnom vodom i vanjskom relax zonom.

Kulinarski tim Villa Magdalene inspiriran je višegodišnjim međunarodnim iskustvom šefa kuhinje Mislava Božića. U ponudi su a-la-cart jela te meni u sljedovima, a na zahtjev gostiju priprema se vegetarijanska i makrobiotička kuhinja. Restoran Villa Magdalena 2015. godine ušao je 4. godinu zaredom među 100 najboljih restorana Hrvatske prema izboru Gastronauta.  2011. godine uvršten je u Gault Millau, jedan  najutjecajnijih svjetskih gastronomskih vodiča.

Ljubitelji aktivnog odmora mogu uživati u kompleksu unutarnjih bazena– Aquae Vivae koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Moguća je organizacija Discovery zarona u ronilačkom bazenu dubine 5 m, Apnea program ronjenja uz stručnu podršku ili licencirani OWD tečaj ronjenja.

Zagorje nudi mnogobrojne pješačke i biciklističke staze, a u hotelu će rado za svoje goste izraditi jednodnevne rute. Na recepciji hotela moguće je dogovoriti  posjete brojnim enotekama i vinogradima uz vođene degustacije.

Nagradu „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ u kategoriji Najbolji mali kontinentalni hotel u Hrvatskoj,  hotel Villa Magdalena dobio 2012., 2013., 2014..

www.villa-magdalena.net