PREDSTAVLJAMO MALE OBITELJSKE HOTELE - HOTELA 'OLA', SEGET DONJI

Individualni pristup gostu boravak u hotelu pretvara u čisti hedonizam

Idealan bi to bio ljetni odmor, osoblje koje priprema dnevne jelovnike na principima zdrave prehrane, luksuzni smještaj, jedrilica kojom možete otploviti na srednjodalmatinsko otočje, cijeli sustav dodatnih pogodnosti koje vaš boravak u Dalmaciji pretvaraju u čisti hedonizam.

Idealan i, što je najvažnije, ostvariv budući da se upravo takav koncept prakticira u hotelu “Ola”, u Segetu Donjem kod Trogira.
Koncepcija ovog prošle godine otvorenog visokokategornika je jasna i veli kako turizam modernog vremena ne prodaje više smještaj, već destinaciju. A s njom i jednu bitnu stavku, ono što ovaj luksuzni objekt ističe i razlikuje od ostalih, iskustvo promjene i odmora. Što se zapravo krije u tom primamljivom opisu?
– Hotel “Ola” njeguje individualni pristup gostu, a temelji ga ne samo na atraktivnom i udobnom smještaju, nego i na osobitoj ponudi. Primjerice, u hotelu nudimo tečajeve kuhanja s tri radionice, mediteranske prehrane na moderan način, Paleo/LCHF prehrane, te pripreme sušija. Naši gosti mogu uživati i u začinskom bilju ubranom u našem vrtu, te namirnicama koje su proizveli ljudi iz okolnih OPG-ova. S velikom pažnjom pristupamo konceptu zdrave prehrane i s ponosom možemo potvrditi da je naš restoran uvršten na listu najboljih hrvatskih restorana. Također nosi i titulu najboljeg na potezu od Splita do Šibenika, a u njegovoj ponudi, osim hotelskih gostiju, mogu uživati i svi ostali – saznajemo iz hotela.

Pogled prema moru

No, nije samo hrana forte ovog hotela. U visoku ocjenu ulaze i luksuzne sobe, primjerice s visoko kvalitetnim švicarskim madracima, ali i pogled prema moru iz svih 50 smještajnih jedinica. I to ne bilo kakav pogled, to je otvoreni pravac prema Splitu, Čiovu, plavetnilu. Još je impresivniji s vrha hotela na kojem se nalazi i bazen, čiji se rub u određenim kutovima gledanja stapa s plavilom horizonta. To je jedna od gostima dražih hotelskih lokacija, na koju rado dođu popiti čašu dobrog vina, cocktail, uživati u prelijepom vidikovcu.
– Imali smo na toj našoj popularnoj terasi partyje, druženja, čak i vjenčanje. Gosti obožavaju taj vidikovac, pa mogli bismo kazati i kako je to mjesto na kojem rade najveći broj selfieja. No nije za čuđenje, panorama koja se pred njima pruža u pozadini je uistinu impresivna. Većina naših gostiju su individualci, mahom su stranci, dolaze s područja zapadne Europe. Imamo dosta hrvatskih poslovnjaka kojima ovaj hotel odgovara zbog blizine aerodroma, Trogira, Splita, ali i kongresne dvorane, naših sala u kojima mogu održavati radne sastanke – vele.

Atraktivni izleti

Gosti hotela “Ola”, iskustvo već pokazuje, vole vrijeme odmora provoditi u aktivnom upoznavanju okoline. Na raspolaganju su im skuteri kojima odlaze u nekoliko kilometara udaljeni Trogir ili Split. Njima se prebacuju i na obližnje Čiovo, gdje pronalaze mirne plaže. U blizini hotela je i mul na kojem staju taxi brodići, a do njega “Olini” gosti pristižu hotelskim električnim automobilom. Gosti imaju još jednu pogodnost, hotel u svom vlasništvu ima jedrilicu, a s njom u paketu i iznenađenje.
– Koncept odmora koji se temelji na novom iskustvu, znači aktivnosti za tijelo i duh, pojačava se još jednom dodanom akvizicijom, jedrilicom na čijem se kormilu nalazi iskusni olimpijac Toni Bulaja. Pod njegovim vodstvom naši gosti uživaju u atraktivnim izletima na otočje, guštaju u valama Šolte ili Hvara, gdje se za njih priređuje i ručak uz kupanje u kristalnom čistom moru. Sve su to aduti koji su postali mamac za naše turiste – saznajemo iz hotela.

 

Sve po želji gostiju
Hotel ima i svoj wellness centar s unutarnjim bazenom, koji se nalazi pod okriljem Energy Clinica. Gostima je na raspolaganju i teretana, omogućen je najam bicikala, a ljubazno osoblje je pri pomoći u vidu odabira izleta, preporuke destinacije, restorana, kulturnog ili povijesnog lokaliteta. Njih je u okružju zaista mnogo, preko Splita, Trogira, Klisa, do adrenalinskih staza, pješačenja Cestom zdravlja, Napoleonovim putima…