Croatia Tickets

Portal prilagođen željama gostiju

Uz pretraživanje hrvatske turističke ponude novi portal www.croatia-tickets.com nudi i mogućnost kupnje karata u par klikova mišem.

Onima, koji očarani ljepotama Hrvatske planiraju putovanje u našu zemlju, novi turistički portal www.croatia-tickets.com od velike je pomoći. Riječ je o suvremenom on-line servisu Slobodne Dalmacije za prodaju karata za turističke sadržaje u Hrvatskoj, koji ujedno promovira našu bogatu tradiciju i baštinu, prekrasnu prirodu i zanimljiva događanja. Bilo da se gost već nalazi u omiljenoj destinaciji ili tek planira putovanje u Hrvatsku, jednim klikom miša doznat će sve što može raditi i u čemu može uživati tijekom odmora. Iako u prvom redu turističkog karaktera, portal nije isključivo namijenjen stranim gostima. Ako želite provesti opuštajuću večer na atraktivnom koncertu ili predstavi, posjetiti izložbu ili otići s obitelji na izlet, portal je savršeno mjesto i za vas. Online kupnjom karata za omiljeno događanje, izlet ili atrakciju, nećete samo izbjeći gužvu i bespotrebno čekanje u redovima, nego ćete i kvalitetno isplanirati svoje vrijeme.
Osim preko računala i mobitela, karte će se moći kupiti i na kioscima Croatia Ticketsa koji će do kraja godine biti postavljeni na frekventnim lokacijama u Hrvatskoj.

Novi model promocije

Uz promotivni karakter hrvatske materijalne i nematerijalne baštine, obale i otoka, portal www.croatia-tickets.com, posjetitelju nudi pretraživanje po datumu boravka i destinaciji ili po četiri temeljne kategorije: Putovanja, Parkovi Hrvatske (parkovi prirode i  nacionalni parkovi), Događaji/Kultura i Izleti. Na taj način Croatia Ticket direktno promovira gotovo sve proizvode, usluge i sadržaje koji se mogu naći u destinaciji, a njihovim umrežavanjem posredno razvija destinacijski menadžment. Jednostavni, kratki, nedvosmisleni tekstovi na engleskom i hrvatskom jeziku, uz foto galeriju pružit će gostu potrebne informacije nenametljivo ga navodeći na pretraživanje. Gost jednim klikom miša dobiva punu informaciju ne samo o željenoj destinaciji nego i o sadržajima u krugu 250 kilometara od traženog odredišta te se na taj način uz promoviranje lokane turističke ponude, kreira šira regionalna i nacionalna turistička slika. Portal Croatia Tickets tako promovira Hrvatsku kao prekrasnu zemlju bogatu događanjima i jedinstvenim doživljajima tijekom čitave godine.

Ovakvim pristupom i načinom pretraživanja posjetitelj portala ima dojam da su njegove želje, mogućnosti i planovi u središtu pozornosti, dok turistički sadržaji i ponuda destinacije ima brži pristup i doseg prvenstveno emitivnim tržištima uz dodatni marketinški i prodajni kanal bez inicijalnih ulaganja.

Time se Croatia Tickets nameće kao idealan servis za organizaciju putovanja, ali i centralna platforma koja na jednom mjestu objedinjuje raznoliku ponudu usluga i proizvoda uz servisne informacije poput vremenske prognoze, redova plovidbe, letenja, voznih redova vlakova i autobusa, stanja na cestama…

Portal  www.croatia-tickets.com prilagođava putovanje željama i potrebama gosta koji tako ne gubi dragocjeno vrijeme u potrazi za atraktivnim sadržajima i događanjima nego uživa u svakom trenutku.