HotelMC

Plati MasterCardom u hotelima izbora Adrian 2016. i uživaj u brojnim pogodnostima

MasterCard pogodnosti u hotelima Adriana

Pogodnosti koje su hotelijeri pripremili za MasterCard goste su: transfer od aerodroma do hotela (gratis kod određenog broja noćenja u hotelu), rani dolazak, piće dobrodošlice, poklon u sobi, buket cvijeća, mini-bar (sadržaj mini-bara), doručak, wi-fi, dječji krevetić, parking, popust na uslugu smještaja (5 do 10%), popust u hotelskom restoranu (10%), popust u spa&wellness centru, usluge spa & wellness centra gratis, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu, kasni odlazak, poklon za odlazak i mnoge druge.

Pogledajte listu hotela u kojima možete ostvariti neke od navedenih pogodnosti sve do kraja 2016. godine.

ISTRA

Hotel Fontana, Buzet

Rani dolazak (od 12h), piće dobrodošlice, poklon u sobi, wi-fi, dječji krevetić, parking, popust u hotelskom restoranu – 10%, kasni odlazak, poklon za odlazak.

Hotel La Grisa, Bale

Transfer od zračne luke do hotela, rani dolazak, piće dobrodošlice, poklon u sobi, buket cvijeća, doručak, wi-fi, dječji krevetić, parking, popust na uslugu smještaja, popust u hotelskom restoranu, popust u spa&wellness centru, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu, kasni odlazak, poklon za odlazak.

Hotel Kaštel, Motovun

Piće dobrodošlice, poklon u sobi, doručak, wi-fi, dječji krevetić, parking, popust na uslugu smještaja – 10%, popust u hotelskom restoranu – 10%, popust u spa&wellness centru – 10%.

KVARNER

Hotel Kanajt, Punat

Desert u hotelskom restoranu gratis.

Hotel Vila Rova, Malinska

Piće dobrodošlice, wi-fi, parking, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu.

Hotel Risnjak, Delnice

Piće dobrodošlice, poklon u sobi – košarica voća, wi-fi, dječji krevetić, parking, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu.

Hotel Villa Ružica, Crikvenica

Piće dobrodošlice, popust na uslugu smještaja – 5%.

Hotel Frankopan, Ogulin

Piće dobrodošlice.

Hotel Zlatni lav, Martinšćica

Rani dolazak, piće dobrodošlice, doručak, wi-fi, dječji krevetić, parking, popust na uslugu smještaja – 5%, popust u hotelskom restoranu – 10%, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu.

Hotel Bitoraj, Fužine

Rani dolazak, wi-fi, dječji krevetić, parking, kasni odlazak, gratis biciklističke karte u gps formatu (ukupna duljina staza 515 km).

ZADARSKA REGIJA

Hotel Mediteran, Zadar

Piće dobrodošlice, wi-fi, dječji krevetić, parking, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu, gratis korištenje ručnika za vanjski bazen (01.05. – 01.10.).

Hotel Boškinac, Novalja

Piće dobrodošlice.

Hotel Bastion, Zadar

Piće dobrodošlice, dječji krevetić, parking, popust na uslugu smještaja – 5%, popust u hotelskom restoranu – 5%, popust u spa&wellness centru – 5%, košara voća u sobi.

Art hotel Kalelarga Zadar

Piće dobrodošlice, dječji krevetić, parking, popust na uslugu smještaja – 5%, popust u hotelskom restoranu – 5%, popust u spa&wellness centru – 5%, košara voća u sobi.

Aparthotel Lekavski, Zaton

Piće dobrodošlice, wi-fi, besplatan parking.

Hotel Lucija, Posedarje

Rani dolazak, wi-fi, parking, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu; poklon za  odlazak.

ŠIBENSKA REGIJA

Hotel Life, Rogoznica

Piće dobrodošlice, doručak, wi-fi, dječji krevetić, parking, poklon za odlazak.

Heritage hotel Tisno, Rogoznica

10% popusta  na transfer, piće dobrodošlice, wi-fi, parking, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu, kasni odlazak (do 12h), poklon za odlazak, dječji krevetić.

Hotel Vrata Krke, Lozovac

Piće dobrodošlice, wi-fi, besplatan parking, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu.

Hotel Maestral, Prvić Luka, otok Prvić

5% popusta na smještaj, 5% popusta u hotelskom restoranu, 10% popusta za transfer od aerodroma do hotela, piće dobrodošlice, wi-fi.

Hotel Borovnik, Tisno

Rani dolazak, Piće dobrodošlice, wi-fi, kasni odlazak (do 12h).

 

SPLITSKA REGIJA

Hotel Marko Polo, Gradac

Popust na transfer od zračne luke do hotela – 10%, rani dolazak, piće dobrodošlice, poklon u sobi, popust na sadržaj mini-bara – 10%, doručak, wi-fi, dječji krevetić, popust na uslugu smještaja – 10 % za direktni booking, popust u hotelskom restoranu – 10%, popust u spa&wellness centru – 10%, , rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu, poklon za odlazak.

Hotel Croatia, Hvar

Doručak, wi-fi, dječji krevetić, parking, popust u hotelskom restoranu – 10% na hranu, gratis korištenje spa&wellness centra, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu.

Hotel Villa Adriatica, Supetar

Popust na transfer od zračne luke do hotela – 5%, piće dobrodošlice, poklon u sobi, wi-fi, dječji krevetić, popust na uslugu smještaja – 5%, popust u hotelskom restoranu – 5%, popust u spa&wellness centru – 5%, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu, poklon za odlazak.

Hotel Alkar, Sinj

Rani dolazak, doručak, wi-fi, dječji krevetić, parking, kasni odlazak.

Hotel Palača Dešković, Pučišća

Piće dobrodošlice, wi-fi,  parking.

Hotel Sveti Križ, Trogir

Doručak, wi-fi, dječji krevetić, parking, popust na uslugu smještaja – 5%, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu.

Hotel Villa Marija, Tučepi

Piće dobrodošlice, wi-fi, dječji krevetić, parking, popust na uslugu smještaja – 10% na individualne cijene.

Hotel Pašike, Trogir

Transfer od zračne luke do hotela, piće dobrodošlice, doručak, wi-fi, dječji krevetić, popust u hotelskom restoranu – 10% popust + 1 dcl vina gratis, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu – 10% popusta, kasni odlazak.

Hotel Rotondo, Seget Donji

Transfer od zračne luke do hotela, rani dolazak, piće dobrodošlice, doručak, wi-fi, dječji krevetić, parking, prigodno rođendansko iznenađenje za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu.

Hotel Trogir Palace, Trogir

Rani dolazak, doručak, wi-fi, dječji krevetić, parking, popust na uslugu smještaja – 5%, popust u hotelskom restoranu – 5%, popust u spa&wellness centru – 5%.

Hotel Baletna škola, Kaštel Kambelovac

Piće dobrodošlice, wi-fi, dječji krevetić, parking, popust na uslugu smještaja – 5%, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu.

Aparthotel Sunčeva postelja, Brela

Transfer od zračne luke do hotela – uz nadoplatu, rani dolazak – prema raspoloživosti, prema dogovoru, piće dobrodošlice, poklon u sobi, doručak – 10% popusta, dnevne novine u sobu –  Adriatic times (biblioteka); dječji kreveti uz nadoplatu – 10% popusta,  parking, popust na usluge smještaja -5%, popust u hotelskom restoranu – 5%, popust u Spa&Welness centru – 10%, rođendanska torta, kasni odlazak – prema raspoloživosti, prema dogovoru sa recepcijom hotela, poklon za odlazak.

Ostale pogodnosti: besplatne ležaljke, suncobrani i navlake za ležaljke na plaži ispred hotela, svakom gostu na raspolaganje stoji besplatno kabina za skladištenje plažnog asortimana, korištenje teretane u wellnessu, organizacija izleta, posluga u sobu

Hotel Monika, Trogir

Rani dolazak, piće dobrodošlice, poklon u sobi, doručak, wi-fi, dječji krevetić, popust u hotelskom restoranu – 10%, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu, kasni odlazak, poklon za odlazak.

Hotel Cornaro, Split

Rani dolazak – po raspoloživosti, doručak, wi-fi.

Hotel Globo, Split

Popust na smještaj – 5%, rani dolazak, piće dobrodošlice, wi-fi, besplatan parking.

Hotel Park, Hvar

5% popust u hotelskom restoranu, 10% popusta na transfer od aerodroma do hotela, piće dobrodošlice,  wi-fi, besplatan parking.

Hotel Luxe, Split

10% popusta u spa i wellness centru, wi-fi, besplatan parking, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu.

Hotel Vestibul Palace, Split

10% popusta u hotelskom restoranu, poklon u sobi,  wi-fi.

Hotel Villa Dvor, Omiš

Wi-fi, besplatan parking.

Hotel Tragos, Trogir

Popust u hotelskom restoranu- 10%, piće dobrodošlice, wi-fi, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu, kasni odlazak.

Hotel Amor, Supetar

Popust u spa i wellness centru – 5%, piće dobrodošlice, poklon u sobi.

Velaris Resort, Supetar

Popust u spa i wellness centru – 5%, piće dobrodošlice, poklon u sobi.

Hotel Damianii, Omiš

Piće dobrodošlice, wi-fi, dnevne novine u sobi, besplatan parking.

Hotel Vrilo, Postira

Popust u hotelskom restoranu – 10%, popust u spa&wellness centru – 10%, piće dobrodošlice, wi-fi, besplatan parking.

DUBROVAČKA REGIJA

Hotel-restaurant Villa Neretva, Metković

Rani dolazak, piće dobrodošlice, poklon u sobi, wi-fi, parking.

Hotel Merlot, Opuzen

Rani dolazak,  piće dobrodošlice, wi-fi, parking, popust na uslugu smještaja – 5%, kasni odlazak, popust na kupnju vina Vinarstva Prović 5%.

Hotel Korsal, Korčula

Piće dobrodošlice, dječji krevetić, parking, popust na uslugu smještaja – 10% (na direktni booking), popust u hotelskom restoranu – 10%.

Boutique hotel Adriatic, Orebić

Piće dobrodošlice, doručak, wi-fi, parking, kasni odlazak.

Hotel Glavović, Lopud

Piće dobrodošlice, wi-fi.

Hotel Indijan, Orebić

Rani dolazak, wi-fi, parking, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu.

KONTINENTALNA HRVATSKA

Hotel Korana Srakovčić, Karlovac

Transfer od zračne luke do hotela – 5 % popusta, popust na sadržaj mini-bara – 5%, wi-fi, dnevne novine u sobi, dječji krevetić, parking, popust u hotelskom restoranu – 5%, 10% popusta na smještaj i ugostiteljske usluge u integralnom hotelu “Srce prirode Srakovčić u Ribniku.

Aparthotel Villa Magdalena, Krapinske Toplice

Popust u spa&wellness centru – 10%.

 Hotel Villa Lenije, Vinkovci

 Rani dolazak, piće dobrodošlice, wi-fi, dječji krevetić, parking, rođendanska torta za goste koji imaju rođendan dok su u hotelu, kasni odlazak.

 Hotel Pleso, Velika Gorica

Popust na smještaj 10%, rani dolazak, piće dobrodošlice, poklon u sobi,  wi-fi, besplatan parking, kasni odlazak.